Za roditelje


  • PRIJELAZ DJETETA U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ ZA PED. GODINU 2021./2022.

​       Roditelji/skrbnici kojima je dijete upisano u gradski dječji vrtić koji im ne odgovara po mjestu stanovanja imaju mogućnost prijelaza djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji
         vrtić.
 
         Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/djece u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju OD 15. DO 26. OŽUJKA 2021. GODINE
         u dječji vrtić koji dijete/djeca pohađa/ju-

          Obavijest i zamolbu preuzmite ovdje:

        - Obavijest o mogućnosti prijelaza 
        - Obavijest za roditelje
        - Zamolba za prijelaz


  • 24. 8. 2020. UPUTE HZJZ-a za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 (predškolske ustanove) preuzmite OVDJE.
  • 20. 5. 2020. Nove upute HZJZ-a za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 (predškolske ustanove) preuzmite ovdje.

  • UPIS DJETETA U DJEČJI VRTIĆ "SREDNJACI" - 2020./2021. PEDAGOŠKA GODINA

Poštovani roditelji,

 

ovim putem vas obavještavamo da će se upisi u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb, ove godine po prvi puta provoditi na daljinu, odnosno elektroničkim putem.

Prijave za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja zaprimat će se od 25. svibnja 2020., a o svim detaljima bit ćete pravodobno obaviješteni.

Podnošenje zahtjeva za upis moguće je isključivo putem e-Pisarnice na poveznici Pristup u e-Upise u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb u periodu dok je aktivan redovni upisni rok odnosno od 25. svibnja do 5. lipnja 2020:
https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/eIsprave2

Obavijest o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za 2020./2021. pedagošku godinu.


Pravilnik o upisu djece u Dječji vrtić Srednjaci

Ponuda posebnih programa u Dječjem vrtiću "Srednjaci" - detaljne informacije o programima pronađite ovdje

 

  • 11. 5. 2020. OBAVIJEST RODITELJIMA


Od 11. 5. 2020. do 22. 5. 2020. godine Dječji vrtić "Srednjaci" radi po posebnoj organizaciji rada. U navedenom razdoblju strogo je zabranjen ulazak roditeljima u vrtić. U hitnim i izvanrednim situacijama molimo vas nazovite na 099 369 3481.

Organizacija rada od 25. 5. 2020. bit će sukladna Uputama HZJZ-a te vas stoga molimo da pratite obavijesti na internetskoj stranici vrtića i elektroničkoj pošti skupine vašeg djeteta.

Zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju,

Uprava Dječjeg vrtića "Srednjaci"

 

  • 5. 5. 2020. Preporuke za rad s djecom rane i predškolske dobi u dječjem vrtiću preuzmite ovdje

  • 4. 5. 2020. VAŽNA OBAVIJEST!
Poštovani roditelji,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je 29. 4. 2020. propisao Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu.

Molimo vas da pažljivo pročitate navedene Upute te ukoliko postoji stvarna potreba dovođenja djeteta zbog zaposlenosti oba roditelja/skrbnika i nemogućnosti zbrinjavanja djeteta ostankom kod kuće, ispunite i potpišite
Izjavu roditelja prije uključivanja djeteta u ustanovu koju možete preuzeti ovdje. Potpisanu izjavu je potrebno donijeti prvi dan dolaska djeteta u Vrtić. 

 
  • Ponudu posebnih programa u pedagoškoj godini 2020./2021. možete vidjeti ovdje.


  • MJERE ZA OSIGURANJE HIGIJENE U DJEČJEM VRTIĆU SREDNJACI
                                                  LETAK ZA RODITELJE
                                                          

 

 


Ispiši stranicu